Det börjar kännas så. Speciellt när man kommer hem efter tre veckor frånvaro och kan fylla upp hela helgen med sociala aktiviteter.

på lördag morgon fick jag ett sms från Evelina som var i stan, hon hade lite tid över så vi passade på att ta en lunch-korv i Rålis och fika på Mälarpaviljongen. Görmyzigt! Så himla bra tajmat för en gångs skull! Evelina drog ju hem till Västergötland när jag hade anlänt till Lund

senare på lördagskvällen så hade jag bestämt träff med Hk-Emma. Vi tog ett glas på hennes balkong innan vi drog iväg till Trädgården

lagom till Pridefestivalen så dök det upp två regnbågar över Stockholm när vi satt där på balkongen. Regnbåge nr 2 syns lite svagt om man kisar med ögonen, den har ca 2-3 cm större radie på bilden. Ser ni?

väl inne på Trädgården (det var förövrigt första gången jag var där och det var hur fint som helst! Fler uteställen på bortglömda platser i staden!) så hände det mest oväntade mötet för helgen. Jag sprang på Alexis! I Stockholm! På Trädgården! Alexis bor ju annars i HK och han dök upp lite då och då på bilder från sista tiden i HK. Det blev en så himla rolig kväll! Heja oväntade möten!

Idag var jag lite sliten men sov ut länge och hann följa massa spännande händelser på OS (yeay svenskt guld!!) innan jag cyklade iväg för att möta dessa två för söndagsmiddag hos Jenny och titta på hennes nya lya

vi gjorde pizza, med ruccola! Ruccola är roligt gestaltar Jenny och Sosso här

mumma!

nomnomnom. Hungrig Sosso

Åh det var så kul att se Jennys nya hem. Superfint! Jag har döpt det till “Jenny’s Chateau” på Instagram redan. Ska våldgästa henne oftare, det är ju nästan på vägen hem från jobbet. Typ.

Ok nu är det dax att sova och ladda för arbetsdag imorgon. Det ska faktiskt bli roligt!

Godnatt på er!