Åh det är så skönt att mjukstarta med 4 dagars-arbetsvecka hela augusti. Igår var jag alltså ledig så jag passade på att sova ut, storhandla, skriva på min uppsats och ha en underbar fredagskväll på Trädgården med Alexis och hans vänner Björn och Fabian.

de hade extrapris på färska blåmusslor i mataffären så det blev lyxlunch för mig. Pasta med blåmusslor, chili, soltorkade tomater, ruccola och massa massa parmesan. YUM!

medan Sverige spelade hem semifinalen i handboll så åkte det förbi massa stora luftballonger utanför fönstret. Mys

vid tio så begav jag mig till Trädgården och mötte upp Björn, Fabian och Alexis

vi hade en astrevlig kväll och när jag kom hem så hade det redan börjat ljusna och det bjöds på den här fina vyn från mitt fönster

Alltså Trädgården, så himla trevligt ställe!