Alltså jag har haft en sån fin lördag med bästa Emma.

vi började tidigt med sommarloppis på Trädgården. Ja de har dagsaktiviteter också

ni ser en skymt om min fina nya krämvita kappa. Väldigt förtjust i den. Hittade inget på loppisen dock, fast det var trevligt att bara sitta i solen och ta en fika

sedan gick vi på upptäcktsfärd kring Skanstull och gud vad vi fyndade! Först hittade vi en enorm underjordisk Kina-affär. Alltså de hade allt, från tallrikar och kastruller till nudlar, soya och chilisåser, allt Chinese-style. Sjukt bra! Jag och Emma ska dit och storhandla en dag snart. Idag fick jag med mig nudlar och krysantemum-te. På temat Asian så hittade också ett sjukt bra asian hak. Emma beställde dumpling och jag hittade den efterlängtade nudelsoppan. ÅÅÅÅhhh sjukt gott! Finnes på Ringvägen 127, ser lite sunkigt ut men god kvalitet på käket

enorm portion, fem tummar upp!

vi promenerade vidare på Söder och gick förbi Judiths secondhand vid Zinkensdam innan Emma visade mig ett sommarhak som hon hade fyndat, låg vid vattnet på Hornstull. Loopen hette det, palmer och ute-servering

Hej hej. Jag körde på en caffe latte

Vi satt kvar tills klockan blev kväll innan vi började bege oss hem. Stockholm på sommaren alltså, mycket positivt överraskad. Nu är jag hemma och ska börja kvällsfila på uppsatsen. Kanske ska köra en nudelsoppa till middag också?