Hej! Jag har varit väldigt upptagen med att få färdig min uppsats. Nu är den inlämnad och det är presentation på måndag! Spännande! Hur som helst. Snabb genomgång över vad jag har gjort sen förra inlägget.

W kom hem från Spanien och jag började åter käka pasta i massor. Gud det är så himla gott! Här med hemmagjord flädersaft och en hel massa parmesan

AC var uppe i Stockholm en dag. Vi kladdkake-fikade på Mälarpaviljongen. Hon flyttade upp häromdagen! JA! Ni hörde rätt! En Lundakompis till i Stockholm

en dag var det så varmt så att jag passade på att sitta ute och sola lite, framför mig så växte dessa furballsen. Söta

W kom hem från skogen med guld-skörd. Kantareller till vänster och taggsvamp till höger. Båda var ogiftiga och smakade mycket gott till pasta

en kväll gick vi till Hjördis, det är en restaurang som Emmas (fr Koncept) familj äger. Kul kul, deras hamburgare var mycket god

fika. American way. Med Indocafé

helgfrulle. Ååååhhhh så sjukt gott. Synd att jag sällan fixar till det så här fint när jag är själv. Det ska jag banne mig börja göra! Det blir så mycket roligare att äta frulle då

en kväll gick vi på bio på Victoria, på söder. Såg den senaste Batman-filmen och åt godis. Filmen var sjukt bra och godiset var helt ok. Tror jag råkade få en som var lite dålig, den smakade mögligt, blä

en helt vanlig vardagskväll var det dax för invigning av NK herrskor. Bland annat jag, Emma (på bilden till vänster) och Horst (t h) hade jobbat på projektet. Här sippar vi på champagne och äter oändligt många snittar. Mycket goda snittar!

åkte på blixt-visit till Lund för att träffa min examinator. Hann gosa lite med Saki-bolli. Sötnos

känner mig alltid lite off “in the old hoods” så att säga. Känner inte igen någon av eleverna längre, kan inte hur skrivaren fungerar, går in via fel dörr osv. Det var iaf lite coola installationer på skolgården. Med tråd. Lite fyndigt, tyckte jag. Efter det här mötet så blev det jobba-med-uppsats-dygnet-runt i en och en halv vecka

på söndagskvällen firade jag iaf inlämnat arbete med nudelsoppa på Ramen Ki-Mama. MMmm… nudelsoppa… Har jag sagt att jag är lite förtjust i det?

igår, multibla regnbågar, det var väldigt fint mot de mörka molnen

Idag har jag varit uppe och fått tillträde till nya lägenheten (yeay!) och tar nu en paus i göra presentation/packa/konstatera att det ser förjävligt ut alltid när man packar/dricka citron vatten/packa mm. MoP är på g från Lund med ett släp med prylar. Snart bor jag i en lägenhet med både kök, sovrum och vardagsrum! Så himla coolt.